The One Behind All This

My Photo
klang, selangor, Malaysia
below average mamat.

Tuesday, March 11, 2014

gone for good.


kalau semuanya tak berhasil, i wish to just vanish without any traces.
and so by the end of the month masammanismikki akan dibubarkan, tumblr mikkithegreat juga akan dibubarkan, sebegitu juga facebook profile (mungkin sekitar bulan jun).

i wish all the best to all of you. see you in the next blog. in sha allah.

new blog, new beginnings... i guess... kalau rajin.

Monday, March 10, 2014

jambu dengan asam.


demam panas, sakit kepala,
pejam kelopak mata rasa panas,
pegang semua benda rasa panas,
bernafas pun angin yang panas.

kepala berat, tapi gigih lagi sekejap-sekejap check phone. text and whatsapp ada tak siapa-siapa yang singgah. kelakar melayan the boys of 26. berdebat nak main pingpong ke swimming. amoi mana lagi hot. blablabla

tapi whatsapp masih sunyi dari dia. maybe masih marah. maybe dah tak kisah. maybe sibuk juga. sahaja aku tanak mulakan dahulu. kalau dia kisah dia cari. kalau dia sayang, dia pecahkan egonya.

tak apalah.

tak apa..

tidak mengapa..

Saturday, March 8, 2014

belasah je ah.

kita boleh makan nasi tak payah pakai pinggan,
minum air tak payah pakai gelas mahupun cawan,
nak berak? tak perlu pakai jamban,
tak payah pakai kereta pun kita boleh jalan.



i give up.

Followers